Kérdése van? Hívjon minket: +36 70 123 4567

Adatvédelem

A regisztrált felhasználók adatainak kezelőjeként mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a rendelkezésünkre bocsátott adatok kezelése megfeleljen a jogszabályoknak. A személyes adatok geldolgozása és kezelése során különös gondot fordítunk az 1992. LXIII. tv. adatvédelmi törvény, illetve a mindenkori adatvédelmi törvény vonatkozó rendelkezéseinek betartására. 

Ügyfeleink adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi hitelesítése érdekében tároljuk. A beérkező megrendeléseket iktatjuk, írásbeli szerződésnek tekintjük, ezek később visszakereshetők. Ügyfeleink személyes adatait harmadik fél részére, marketing vagy egyéb felhasználás érdekében semmilyen célból nem adjuk ki.

Házhoz szállításos megrendelés esetén a cím és a telefonszám kiadásra kerül, hiszen ezek nélkül a futárszolgálat a kiszállítást nem tudná elvégezni.

Rendszeres hírlevelünket kizárólag a feliratkozóknak küldjük el, de speciális ajánlatok vagy a webáruház működésében bekövetkező jelentős változások esetén elektronikus levélben tájákoztatjuk.